Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi

Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi
Производител: Rivedil
Произход: Италия
Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi Декоративна мазилка Terre d'Italia Colori Preziosi


Terre d'Italia Colori Preziosi е декоративен материал на водна основа за интериорни и екстериорни апликации.