Фасадна боя Smalto Universal

Фасадна боя Smalto Universal
Производител: Vechro
Произход: Гърция


Smalto Universal е матова 100% акрилна боя.

Икономична акрилна боя за професионална употреба.
Много добра покривност и белота.
Висока издръжливост.