Giorgio Graesan

Показване:
Подреждане по:
Декоративна мазилка Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi е гланцова, естествена циментова замазка с високо качество, която е остаряла за дълъг период от време. Парченца мрамор и други добавки правят продукта особено издръжлив и едновременно с това лесен за работа, достигащ много бързо до състояние на готовност. Това е е..
$0.00
с ДДС: $0.00
Декоративна мазилка Colore & GIOIA
Colore & GIOIA е декоративна боя с ефекти в цветовете на дъгата. Благодарение на люспите от сребрист седеф, нанесеният продукт реагира на светлината, променяйки отражението си според различното осветяване. Този продукт предлага добра устойчивост на миене, анти-бактериален е и е н..
$0.00
с ДДС: $0.00
Декоративна мазилка ORO
Colore & ORO е декоративна боя с ефекти в цветовете на дъгата. Благодарение на люспите от златист седеф, нанесеният продукт реагира на светлината, променяйки отражението си според различното осветяване. Този продукт предлага добра устойчивост на миене, анти-бактериален е и е напр..
$0.00
с ДДС: $0.00
Декоративна мазилка WHITE PAINT Colored
WHITE PAINT Colored е декоративна боя с ефекти в цветовете на дъгата. Благодарение на люспите от сребристо-бял седеф, нанесеният продукт реагира на светлината, променяйки отражението си според различното осветяване. Този продукт предлага добра устойчивост на миене, анти-бактериа..
$0.00
с ДДС: $0.00
Декоративна мазилка Spirito Libero
Spirito Libero е дизайнерска мазилка, която създава семпла и чиста стена, носеща усещане за хармония и финес. Тя предоставя максимален въздухообмен, устойчива е на алкални влияния и има отлична устойчивост на мухъл и бактерии поради самото си естество. Нейният непрекъснат п..
$0.00
с ДДС: $0.00